Влияние параметров электровзрывного размыкателя на характеристики электрического разряда в контуре с индуктивно-емкостным накопителем энергии - Дубовенко, К.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
На основі чисельного моделювання у магнітогідродинамічному наближенні досліджено вплив параметрів електровибухового фольгового розмикача (індуктивності комутатора, довжини та ширини фольги) на характеристики електричного розряду в контурі з індуктивно-ємнісним накопичувачем енергії та плазмовим навантаженням.