Математическая модель электромеханического преобразователя для электроамортизатора транспортного средства - Сергиенко, А.Н.; Любарский, Б.Г.; Сергиенко, Н.Е. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Розроблена імітаційна модель електромеханічного перетворювача-амортизатора з лінійним кроковим двигуном, що дозволяє визначати миттєві значення його параметрів при різних режимах руху транспортного засобу. Задача розглядається на прикладі легкового автомобіля.