Антология выдающихся достижений в науке и технике. Часть 11: Классическая механика - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Наведено короткий науково-історичний нарис про становлення і розвиток в період 17-20 сторіч класичної механіки, її наукові досягнення і їх прикладні застосування.