Шевченко в оцінці Константине Гамсахурдіа - Мушкудіані, О. (Слово і Час, 2013)
У статті йдеться про нарис відомого грузинського письменника К. Гамсахурдіа “Українська Феміда” – враження від подорожі Україною 1930 р. – та про його зв’язки з українськими літераторами.