Нанокомпозити кремнезем-поліанілін: спектроскопія видимої області - Вознюк, В.І.; Янишпольський, В.В.; Tьортих, В.A.; Оніщенко, Ю.К. (Поверхность, 2003)
Окиснювальною полімеризацією аніліну в поверхневому шарі під дією пероксодисульфату амонію синтезовано нанокомпозити кремнезем-поліанілін. Досліджено спектри видимої області поліаніліну та нанокомпозиту в залежності від рН, концентрації окисника та відновника (аскорбінова кислота)