Презентація "Шевченківської енциклопедії" - Левицький, В. (Слово і Час, 2013)
5 березня 2013 р. у Національній парламентській бібліотеці України пройшла презентація 1-го і 2-го томів шеститомної “Шевченківської енциклопедії”.