Літературна Слобожанщина: карта і територія - Бровко, О. (Слово і Час, 2013)
ХІ Всеукраїнська наукова конференція “Слобожанщина: літературний вимір” відбулася 15 лютого 2013 р. на базі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.