Залежність будови поверхні терморозширеного графіту від способу його одержання - Сидоренко, І.Г.; Огенко, В.М.; Загоровський, Г.М.; Приходько, Г.П.; Янченко, В.В. (Поверхность, 2003)
Методами термогравіметрії, рентгенівської фотоелектронної спектроскопії та електронної мікроскопії показано різницю в будові поверхні терморозширеного графіту, одержаного з бісульфату графіту, який синтезовано хімічним та електрохімічним методами. Доведено утворення зв’язків між вуглецем і сіркою в терморозширеному графіті, одержаному при застосуванні електрохімічного способу синтезу бісульфату графіту.