Розподіл магнітної індукції лінійного синхронного двигуна з магнітним підвісом - Голенков, Г.М.; Пархоменко, Д.І. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Представлені результати комп’ютерного моделювання та експериментального дослідження розподілу магнітної індукції коаксіально-лінійного синхронного двигуна з магнітним підвісом (КЛСД-МП). Дослідження розподілу магнітної індукції проводилося в повітряному зазорі КЛСД-МП, а також на поверхні бігуна.