Прогнозирование спроса на машины постоянного тока с использованием формализованных моделей на базе кривых роста - Дубинин, В.А.; Шайда, В.П.; Дубинина, О.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Виконано прогнозування попиту на машини постійного струму, що випускаються ПАТ "Електромашина" (м. Харків), з використанням формалізованих моделей на базі кривих зростання. Встановлені типи машин постійного струму, які найбільш перспективні для проведення модернізації.