Конструктивний алгоритм зворотного методу для числення висловлювань - Доценко, В.А. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2007)
Розглядається загальна схема зворотного методу С.Ю. Маслова для числення висловлювань. Описано низку евристичних стратегій і правил виведення скорочення перебору. Сформульовано конструктивний алгоритм зворотного методу для числення висловлювань.