Властивості тонких плівок оксиду цинку, одержаних електрохімічним методом - Горбик, П.П.; Дубровін, І.В.; Філоненко, М.М.; Чуйко, О.О. (Поверхность, 2004)
Досліджено процеси низькотемпературного формування тонких плівок ZnO електрохімічним методом на провідних оксидних поверхнях довільної форми в залежності від концентрації нітрату цинку, температури, густини струму. Вивчено структуру, морфологію, фазовий і елементний склад, а також фізичні характеристики плівок.