Темплатний синтез вуглецевих нанотрубок - Бричка, А.В.; Приходько, Г.П.; Бричка, С.Я.; Чуйко, О.О. (Поверхность, 2004)
Проаналізовано підходи до темплатного синтезу нанотубулярних форм матеріалів, а також узагальнено методи одержання та характеризації вуглецевих нанотрубок та їхніх Cl-, N-, S-модифікованих форм.