Автоматично налагоджуваний паралельний алгоритм чисельного розв’язання багатовимірної задачі моделювання навколишнього середовища - Іваненко, П.А.; Дорошенко, А.Ю.; Суслова, Л.; Черниш, Р.І. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розглядається процес створення авто-тюнера для задачі чисельного моделювання з використанням модифікованого адитивно- усередненого розщеплення з покоординатною декомпозицією області. Наведені результати роботи авто-тюнера на декількох різних платформах.