Адсорбція левамізолу на кремнеземах з регульованою гідрофобністю - Патей, Л.М.; Кузема, П.О. (Поверхность, 2004)
Досліджено адсорбцію левамізолу на кремнеземах, модифікованих диметилдихлор-силаном і триметилхлорсиланом. Методом мас-спектрометрії проаналізовано перебіг термічної деструкції одержаних композитів.