Підтримка придатності та продовження експлуатації програмного забезпечення авіаційної техніки - Луцький, М.Г.; Сидоров, М.О.; Рябокінь, Ю.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Розглядається реінженерія, як шлях щодо підтримки придатності та продовження експлуатації програмного забезпечення авіаційної техніки. На прикладах показується застосування доменного аналізу і зворотної інженерії для отримання рішень, що можна повторно використовувати.