Сравнительный анализ параметров составного индуктора для магнитно-импульсной обработки материалов - Байда, Е.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У статті проведена порівняльна оцінка параметрів двошарового індуктора, що складається з зовнішнього тонкого провідного шару і масивної підкладки, з параметрами суцільного індуктора.