Новое направление в МИОМ, связанное с притяжением тонкостенных листовых металлов. История и перспективы развития - Гнатов, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У рамках статті проведено короткий огляд основних світових досягнень нового напрямку магнітно-імпульсної обробки металів, пов'язаного з притяганням заданих ділянок листових металів при виробництві та ремонті транспортних засобів. Дано обґрунтування актуальності розвитку даного нового напрямку і розкриті його основні першоджерела. Висвітлено альтернативні методи рихтування пошкоджених листових металів.