Особенности в работе систем источника мощности – генератора многократных токовых импульсов - Аргун, Щ.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Проведено аналіз схемних рішень по підключенню інструменту магнітно-імпульсного впливу до джерела потужності. Розкрито особливості побудови системи контролю і управління магнітно-імпульсної установки в режимі багаторазових струмових імпульсів. Наведено опис структурних схем системи контролю та управління.