Исследование электромагнитных процессов в совмещенном согласующем устройстве цилиндрического типа с массивным одновитковым индуктором - Трунова, И.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропоновано, в якості інструменту магнітно-імпульсного методу використовувати погоджуючий пристрій, суміщений з одновитковим масивним індуктором. Проведено дослідження електромагнітних процесів в суміщеному погоджуючому пристрої циліндричного типу. Визначено його основні електромагнітні параметри та характеристики.