Рівняння несиметрії вузла живлення електромоторів при фазному короткому замиканні - Чабан, В.Й.; Чабан, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропоновано формулу обчислення напруги вузла живлення електричних моторів від спільного трансформатора в разі короткого замикання фази одного з моторів. Формула призначена для використання на кожному часовому кроці інтегрування рівнянь стану електромеханічної системи.