Антология выдающихся достижений в науке и технике. Часть 14: Изобретение двигателей - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Наведено короткий нарис з всесвітньої історії винаходу двигунів різного виду, що з'явилися енергетичним "серцем" для всіх транспортних засобів на нашій планеті.