Особенности выбора электродвигателей для технологических объектов энергоблоков АЭС - Шевченко, В.В.; Павленко, Т.П. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Атомні електростанції для України залишаються основними електрогенеруючими підприємствами. Тому проведення робіт по забезпеченню їх надійності і оптимізації режимів роботи актуально. Надійна робота АЕС – важлива технічна, економічна і екологічна проблема, рішення якої багато в чому визначається надійністю роботи електроустаткування, а саме, надійністю роботи електродвигунів приводів технологічних процесів АЕС.