Управляемость процессом бесконтактной магнитно-импульсной рихтовки - Гнатов, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
У статті представлені експериментальні дослідження дозування та керованості процесу безконтактного магнітно-імпульсного рихтування. Наведені ілюстрації дозування магнітно-імпульсного впливу на прикладі елемента кузовної панелі автомобіля "Субару". Продемонстровано, що процес безконтактного рихтування відбувається без пошкодження захисного лакофарбного покриття панелі автомобіля.