Автоматизація складання граматичних словників лексики тематичних текстів - Міщенко, Н.М.; Феліжанко, О.Д.; Щоголева, Н.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Пропонуються програмні засоби для cкладання граматичних словників лексики тематичних текстів за результатами безсловникового морфологічного аналізу таких текстів. Розглядаються особливості структури та функції запропонованих програмних засобів.