Антология выдающихся достижений в науке и технике. Часть 15: Изобретение транспорта - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Наведено короткий нарис з всесвітньої історії винаходу людством основних транспортних засобів на нашій планеті, що використовують енергію працюючих двигунів того або іншого вигляду.