Наративний модус повістевої прози Бориса Харчука: внутрішній монолог (типи й функції) - Гурбанська, А. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто художній наратив повістей Бориса Харчука, простежено особливості функціонування змістових і наративних типів внутрішнього монологу, висвітлено його роль як основного засобу характеротворення у зв’язку із жанрово-стильовими та сюжетно- композиційними параметрами творів.