Постать літературознавця Наталі Кузякіної в мемуарному дискурсі доби - Рарицький, О. (Слово і Час, 2013)
У статті на основі мемуарно-документальних матеріалів досліджено деякі аспекти рецепції та інтерпретації критиками-шістдесятниками літературознавчих праць професора Н. Кузякіної, авторитетної дослідниці української драматургії ХХ ст. Увагу акцентовано на мистецьких контактах дослідниці із представниками руху та найближчим оточенням.