Тридцять третя щорічна наукова шевченківська конференція в Нью-Йорку - Боронь, О. (Слово і Час, 2013)
9 березня ц. р. Наукове товариство ім. Шевченка в Америці (НТШ-А), Українська вільна академія наук (УВАН), Український науковий інститут Гарвардського університету (УНІГУ) за участі науковців Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України провели в Нью-Йорку традиційну шевченківську конференцію.