Всеукраїнська наукова конференція "Творча постать Тараса Шевченка: традиції дослідження і сучасне прочитання" - Лущій, С. (Слово і Час, 2013)
12 березня 2013 р. в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася щорічна конференція “Творча постать Тараса Шевченка: традиції дослідження і сучасне прочитання”.