Володимир Підпалий у контексті "тихої лірики" - Третяченко, А. (Слово і Час, 2013)
У статті проаналізовано “тиху лірику” поетів-шістдесятників, зокрема Володимира Підпалого, акцентовано увагу на їхніх ключових образах-поняттях – природи, матері, коханої, Вітчизни.