Тарас Шевченко у критиці: Іван Стешенко проти Сергія Єфремова (За архівними джерелами Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського) - Рева, Л. (Слово і Час, 2013)
Мета публікації – привернути увагу науковців до архівного матеріалу Інституту рукопису Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського НАН України. Наведено текст відгуку І. Стешенка на збірку статей С. Єфремова “Шевченко” (1914).