Динаміка нагрівання високовольтних силових кабелів із пластмасовою ізоляцією - Золотарьов, В.М.; Антонець, Т.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Виконано аналіз результатів розрахунку пропускної спроможності силових кабелів на напругу 220 кВ. Робота присвячена створенню системи розрахунку допустимого струму високовольтних силових кабелів із зшитою поліетиленовою ізоляцією.