Электрическая система испытаний силовых кабелей всех классов напряжений с изоляцией из сшитого полиэтилена - Карпушенко, В.П.; Золотарев, В.В.; Чопов, Е.Ю.; Бузько, С.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
В статті запропоновано конструктивне рішення побудови випробувальної системи вимірювання часткових розрядів та виявлення міст пробою з використанням резонансу напруг.