Стартер-генератор для вертольотів - Лущик, В.Д.; Варванський, А.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Приведені порівняльні електромагнітні розрахунки стартер-генератора серійного виконання і стартер-генератора з неявнополюсним статором. Показані магнітні поля стартер-генератора з неявнополюсним статором при пуску і в генераторному номінальному режимі. Методика електромагнітних розрахунків перевірена і підтверджена на експериментально досліджених машинах з неявнополюсним статором інших типів.