Анализ и исследование свойств аморфных сплавов - Павленко, Т.П.; Токарь, М.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Розглянуто та проаналізовано властивості аморфних сплавів з метою використання їх у магнітних системах електричних апаратів замість магнітом’яких електротехнічних сталей. Дослідження, що були проведені, показали можливість використання цих сплавів в конструкції магнітопроводу трансформатора струму імпульсного стабілізатора напруги напівпровідникового роз’єднувача автоматичного вимикача.