Моделирование мощного частотно-регулируемого электропривода, выполненного на основе многопульсного инвертора тока - Жемеров, Г.Г.; Крылов, Д.С.; Титаренко, И.Г.; Бару, А.Ю.; Шинднес, Ю.Л. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Запропонована методика побудови комп’ютерної моделі електропривода змінного струму на основі двадцятичотирьохпульсного автономного інвертора струму. На основі розробленої методики створена Matlab-модель частотно-регульованого електропривода, що здатна працювати у квазісталих і перехідних режимах.