Методика визначення показника якості системи технічного обслуговування силового електрообладнання тягових підстанцій - Матусевич, О.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2016)
Метою статті є розробка методології визначення якості системи технічного обслуговування і ремонту (ТО і Р) силового електрообладнання тягових підстанцій (ТП) електрифікованих залізниць в умовах невизначеності експлуатації на основі експертної інформації.