Рецепція поетичної спадщини Тараса Шевченка в німецькомовному культурному просторі - Зимомря, М.; Зимомря, І. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто питання рецепції творчості Тараса Шевченка в німецькомовному культурному просторі. Матеріалом для дослідження стали інтерпретаційні оцінки цілої низки реципієнтів.