Народна загадка в системі авторських художніх текстів - Мойсієнко, А. (Слово і Час, 2013)
Стаття присвячена питанням інтертекстуальності фольклорного елемента в авторському художньому тексті, зокрема особливостям функціонування народної загадки в поетичному і прозовому творі.