Передчасний вихід з ладу обмоток двополюсних асинхронних двигунів середньої потужності - Лущик, В.Д.; Полезін, С.Ю.; Антипко, Г.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2013)
Встановлені причини передчасного згорання обмоток двополюсних асинхронних двигунів середньої потужності після першого ремонту обмоток. Надані рекомендації по підвищенню їх надійності.