Вплив оксиду заліза (III) на ступінь стабілізації Y-ZrO₂ - Кравчик, К.В.; Пашкова, О.В.; В’юнов, О.І.; Білоус, А.Г. (Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, 2008)
Методом рентгенофазового аналізу та мессбауерівської спектроскопії досліджено вплив оксиду заліза на ступінь стабілізації оксиду цирконію, стабілізованого ітрієм (Y-ZrO₂). Показано, що оксид заліза є стабілізатором кубічної кристалічної структури Y-ZrO₂.