Функціональні можливості сучасних систем електронних бібліотек - Резніченко, В.А.; Проскудіна, Г.Ю.; Овдій, О.М. (№2-3, 2008)
У роботі йде мова про функціональні можливості сучасних систем електронних бібліотек. Наведені приклади функціональних можливостей найбільш поширених систем EPrints, DSpace, Fedora, CDSware.