Визначення напрямку реконструкції заземлювального пристрою - Руденко, С.С.; Коліушко, Д.Г; Кащеєв, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2017)
На основі розрахункових експериментів проаналізовано можливі випадки невідповідності заземлювальних пристроїв нормативним вимогам та способи їх реконструкції за вимогами до напруги дотику та опору. Визначено ефективність вказаних напрямків реконструкції як з точки зору електробезпеки, так і матеріально-трудових витрат.