Програма для інтерпретації результатів вертикального електричного зондування "VEZ-4A" - Коліушко, Д.Г.; Руденко, С.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2017)
В роботі було запропоновано алгоритм роботи програми для інтерпретації результатів вертикального електричного зондування ґрунту в рамках діагностики стану заземлювальних пристроїв. Математичний апарат для реалізації алгоритму побудовано на базі методів точкового джерела струму, найменших квадратів, Хука-Дживса та еквівалентування. Наведено огляд та основні функції розробленої програми.