Авангардистський тип українського дольника (Дк3, Дк4): метрика й ритміка - Костенко, Н. (Слово і Час, 2013)
У статті розглядаються типологічні моделі українського 3-іктового та 4-іктового дольника, зокрема авангардистський тип дольника у творчості українських футуристів і пролетарських поетів.