Інформаційні матеріали про результати наукової та науково-організаційної діяльності Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України у 2003-2007 рр. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
2 квітня 2008 р. Президія НАН України розглянула "Звіт про результати наукової та науково-організаційної діяльності Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України у 2003—2007 рр."