Готовим специалистов сварочного направления (Автоматическая сварка, 2017)
22–23 березня 2017 р. в Центральноукраїнському національному технічному університеті (Кіровоградський національний технічний університет) м. Кропивницький, відбулася підсумкова науково-практична конференція із захисту студентських наукових робіт за напрямом «Зварювання». організувала конференцію кафедра експлуатації та ремонту машин (завідувач кафедри д-р техн. наук, проф. Віктор Васильович Аулін)