Рецензия на книгу Н. В. Федирко - Василенко, Д. А. (Нейрофизиология, 2013)
Рецензія на книгу Н. В. Федірко “Анатомія та еволюція нервової системи” (підручник), ЛНУ ім. І. Франка, Львів (2013). – 384 стор., сер. «Біологічні студії»