Фотополімерні композиційні матеріали для захисних покриттів друкованих плат - Сисюк, В.Г.; Грищенко, В.К.; Гранчак, В.М.; Бубнова, А.С.; Давискиба, П.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Розроблені фотополімеризаційноздатні композиції на основі лугорозчинного полімеру та олігоефіракрилатів і епоксиакрилатів для створення захисних покриттів (масок) плат друкованого монтажу. Досліджено вплив олігомерних складових на фізико-механічні властивості полімерного матеріалу. Проведена оптимізація складу фоточутливої композиції для виготовлення трафаретної фарби з метою формування захисного покриття (маски) високої якості та випробування фарби та покриття на виробництві.